Obavijest o održavanju online regularnih sastanaka

14.3.2020.|

Sastanci Kluba Toastmastera Zagreb bit će od 16. ožujka 2020. god. do daljnjeg održani online kako bi osigurali zdravlje i dobrobit naših članova i gostiju tijekom neizvjesne situacije vezane za širenje novog koronavirusa. 

Sve informacije o prisustvovanju online sastancima bit će proslijeđene članovima na mail, a gosti će ih moći dobiti na upit. Novosti vezane za […]

Interno klupsko natjecanje u pripremljenim govorima i evaluacijama

23.2.2020.|

Dana 2. ožujka 2020. godine bit će održano interno klupsko natjecanje u pripremljenim govorim i evaluacijama na engleskom jeziku. Natjecanje će biti održano s početkom u 20 sati umjesto tjednog sastanka Kluba.

Više informacija o natjecanju možete pronaći na Facebook događaju na ovoj poveznici.

Odluka o broju sastanaka na hrvatskom i engleskom jeziku

23.2.2020.|

9. prosinca 2019. god. – Na izbornoj skupštini većinom glasova donesena je odluka o povećanju broja sastanaka na engleskom jeziku s jednog na dva mjesečno.

Tom odlukom sastanci na engleskom bit će održani prvog i trećeg ponedjeljka u mjesecu. Ostatak sastanaka bit će održan na hrvatskom.

Izabran je novi Izvršni odbor

23.2.2020.|

Na izbornoj skupštini održanoj 9. prosinca 2019. godine članovi Kluba Toastmastera Zagreb izabrali su članove novog Izvršnog odbora koji su s radom započeli 1. siječnja 2020. godine.

Novi Izvršni odbor sastoji se od sljedećih članova:

• Luka Jandrijević — Predsjednik• Tvrtko Begović — Potpredsjednik za edukaciju• Alen Anđelić — Potpredsjednik za članstvo• Elina Zorić — Potpredsjednica za […]

Važna obavijest svim našim članovima!

13.12.2018.|

U ponedjeljak, 17. prosinca 2018. godine, ćemo održati posljednji redovni sastanak Kluba Toastmastera Zagreb u ovoj godini. Nakon sastanka vas pozivamo na božićni domjenak u restoran ‘Magazinska klet’ na adresi Magazinska ulica 7, Zagreb. Molimo vas da svoj dolazak na domjenak najavite što prije na adresu našeg člana Nikole, odgovorom na njegov mail pod naslovom […]

Izabran je novi Izvršni odbor!

18.11.2018.|

Kako se u Toastmasters klubu vježbaju organizacijske i liderske vještine?

Jedan od načina je i (slatka) služba u Izvršnom odboru kluba. Ona podrazumijeva odgovornost i zauzetost, ali istovremeno je izazov i prilika za proaktivnost i kreativnost.

Toastmasters edukacijski program potiče sve članove svoje globalne zajednice da se okušaju u svim dužnostima Izvršnoga odbora. Zbog toga mandat članova […]

Klub Toastmastera Zagreb počinje sa sastancima

30.8.2018.|

Nakon duge ljetne pauze vrijeme je opet za govorništvo!

Klub Toastmastera Zagreb počinje ponovno s redovnim sastancima od 3. rujna 2018. u 19:45 na istoj lokaciji. Pošto je prvi sastanak u mjesecu isti će biti održan na engleskom jeziku!

Ako želite poraditi na sebi, razviti vaše govorničke i voditeljske vještine, pravi je trenutak da se pridružite jednom […]

Obavijest o ljetnoj pauza

9.7.2018.|

Ovim putem želimo vas obavijestiti da se sastanci Klub Toastmastera Zagreb stopiraju od 2. srpnja 2018. Prvi sastanak u novoj sezoni bit će održan u zadnjem tjednu kolovoza.

Do tada želimo vam svim ugodno ljeto i vidimo se nakon stanke!

Najava tematskog sastanka

1.2.2018.|

U ponedjeljak 5. veljače 2018. s početkom u 19:45 nas očekuje prvi tematski sastanka 2018. godine.

Tema sastanka je copywriting. Jedna od naših najiskusnijih govornica, Ana će održati svoj napredni govor “The Whys and Hows of Copywriting” koji će trajati između 20 i 40 minuta. Teme za okruglim stolom, kao i sve druge uloge bit […]

Izabran novi Izvršni odbor Kluba

29.1.2018.|

Klub Toastmastera Zagreb ima novi izvršni odbor!

Krajem prosinca 2017. godine Klub Toastmastera Zagreb izabrao je svoj novi Izvršni odbor. Kao članovi izvršnog odbora, ovih 6 ljudi će voditi i biti zaduženi za unapređivanje samog kluba kroz 2018. godinu.

Izvršni odbor čine:

Predsjednik kluba: Nino Pavičić
Potpredsjednica za edukaciju: Dora Drinovac
Potpredsjednica za članstvo: Tatjana Žegarac
Potpredsjednik za […]