Postani član Kluba Toastmastera

Gostovanje na sastanku Kluba potpuno je besplatno

Pridružite nam se svakog ponedjeljka, povedite prijatelja, člana obitelji, kolegu ili dođite sami i saznajte kako izgleda sastanak.

1. Budite gost na sastanku

Ukoliko biste nam se željeli pridružiti i tako postati dio velike Toastmasters obitelji, posjetite nas na našem redovitom sastanku ponedjeljkom od 20:00 do otprilike 21:15 u prostorijama Prehrambeno-birotehnološkog fakulteta (PBF), Pierottijeva 6, Zagreb.

Pozivamo vas na “probnu vožnju”. Budite naš gost i besplatno pogledajte uživo kako Klub funkcionira i procijenite je li to ono što vam treba i što vas zanima. Dođite sami ili u društvu, ljubazno ćemo vas primiti i pokazati vam rad Kluba.

2. Ispunite obrazac

Ukoliko vam se svidjelo ono što ste vidjeli na sastanku i vaša se radoznalost pretvorila u entuzijazam, inspiraciju i želju da se učlanite, ispunite sljedeći obrazac:

Ime*
Prezime*
Email*

Broj mobitela*

Adresa*

Grad*

OIB*
Zanimanje*
Kako ste saznali za Klub?

3. Platite upisninu i članarinu

Svaki član kluba učlanjenjem dobije pristup Toatmasters Pathways edukacijskom programu po kojemu radi, uči i usvaja izabrane vještine. Više o tome možete vidjeti u našoj rubrici ‘program‘ i ovdje:

Članarine služe Klubu radi financiranja prostora, materijala i putovanja članova, koji to žele, na konferencije Toastmaster organizacije u obližnjim državama.

Mjesečna

kn7000
mjesečno
  • Plaća se unaprijed za sve mjesece do ožujka odnosno rujna

Upisnina

kn15000
jednokratno
  • Jednokratno prilikom upisa

Na žiro račun Kluba uplatite 150 kn jednokratne upisnine, plus iznos članarina za mjesece do prvog sljedećeg ožujka/rujna. Na primjer, ako se učlanjujete u prosincu, potrebno je uplatiti 430 kn — 150 kn upisnina + 280 kn članarina za četiri mjeseca (70 za prosinac, siječanj, veljača, ožujak). (Zašto?)


Ukupan iznos: kn
Svrha plaćanja: Vaše ime i prezime, članarina za razdoblje
Model: 00
Poziv na broj: Vaš OIB
Žiro račun kluba: HR1324840081103268221
Naziv primatelja: Klub Toastmastera Zagreb
Adresa primatelja: Pierottijeva 6, Zagreb

**Potvrdu o plaćanju pošaljite kao odgovor na naš email (stiže unutar 24h od prijave kroz obrazac) ili je ponesite na sljedeći sastanak.

4. Dođite na sastanak da vas i službeno primimo u članstvo

Prije sastanka potpisat ćete A Toastmaster’s Promise te, ukoliko potvrdu o uplati niste poslali emailom, predati potvrdu.

Na samom početku sljedećeg sastanka održat će se kratka procedura primanja u članstvo.

Svaki novi član, po učlanjenju će dobiti lozinku za prijavu na dvije stranice: Kluba Toastmastera Zagreb i cjelokupne zajednice, Toastmasters International. Članovima sugeriramo da se prijavljuju u obje redovito, a novim članovima da na stranici toastmasters.org što prije riješe mini anketu kako bi saznali koji Pathway edukacijski program im najbolje odgovara (napomena: anketa sugerira jedan prvi i dva sekundarna izbora svakom pristupniku, ali on ih se ne mora nužno držati, odnosno može izabrati Pathway i po vlastitom nahođenju).

Zatim ćete na kućnu adresu primiti Toastmasters časopis. U njemu ćete pronaći inspirativne priče koje će vas dodatno motivirati za nastavak rada na sebi unutar velike Toastmasters zajednice.