Postani član Kluba Toastmastera

Gostovanje na sastanku Kluba potpuno je besplatno

Pridružite nam se svakog ponedjeljka, povedite prijatelja, člana obitelji, kolegu ili dođite sami i saznajte kako izgleda sastanak.

1. Budite gost na sastanku

Ukoliko biste nam se željeli pridružiti i tako postati dio velike Toastmasters obitelji, posjetite nas na našem redovitom sastanku ponedjeljkom od 20:00 do otprilike 21:15 u prostorijama Prehrambeno-birotehnološkog fakulteta (PBF), Pierottijeva 6, Zagreb.

Pozivamo vas na “probnu vožnju”. Budite naš gost i besplatno pogledajte uživo kako Klub funkcionira i procijenite je li to ono što vam treba i što vas zanima. Dođite sami ili u društvu, ljubazno ćemo vas primiti i pokazati vam rad Kluba.

2. Ispunite obrazac

Ukoliko vam se svidjelo ono što ste vidjeli na sastanku i vaša se radoznalost pretvorila u entuzijazam, inspiraciju i želju da se učlanite, ispunite sljedeći obrazac

Ime*
Prezime*
Email*

Broj mobitela*

Adresa*

Grad*

OIB*
Zanimanje*
Kako ste saznali za Klub?

3. Platite upisninu i članarinu

Svaki član kluba učlanjenjem dobije

  • sudjelovanje na redovitim sastancima ponedjeljkom na kojima se uči kroz Toastmasters program
  • dva osnovna priručnika — Competent Communicator i Competent Leadership
  • dva napredna priručnika po vlastitom izboru (nakon završavanja osnovnih priručnika)
  • redoviti mjesečni magazin Toastmasters, sa zanimljivim i korisnim sadržajima iz područja javnog nastupa i vođenja, na kućnu adresu

Članarine služe Klubu radi financiranja prostora, materijala i putovanja članova, koji to žele, na konferencije Toastmaster organizacije u obližnjim državama.

Mjesečna

kn7000
mjesečno
  • Plaća se unaprijed za sve mjesece do ožujka odnosno rujna

Upisnina

kn15000
jednokratno
  • Jednokratno prilikom upisa

Na žiro račun Kluba uplatite 150 kn jednokratne upisnine, plus iznos članarina za mjesece do prvog sljedećeg ožujka/rujna. Na primjer, ako se učlanjujete u prosincu, potrebno je uplatiti 430 kn — 150 kn upisnina + 280 kn članarina za četiri mjeseca (70 za prosinac, siječanj, veljača, ožujak). (Zašto?)


Ukupan iznos: kn
Svrha plaćanja: Vaše ime i prezime, članarina za razdoblje
Model: 00
Poziv na broj: Vaš OIB
Žiro račun kluba: HR1324840081103268221
Naziv primatelja: Klub Toastmastera Zagreb
Adresa primatelja: Pierottijeva 6, Zagreb

**Potvrdu o plaćanju pošaljite kao odgovor na naš email (stiže unutar 24h od prijave kroz obrazac) ili je ponesite na sljedeći sastanak.

4. Dođite na sastanak da vas i službeno primimo u članstvo

Prije sastanka potpisat ćete A Toastmaster’s Promise te, ukoliko potvrdu o uplati niste poslali emailom, predati potvrdu.

Na samom početku sljedećeg sastanka održat će se kratka procedura primanja u članstvo, koja se sastoji od glasanja prisutnih članova o primanju novog člana. Prije samog glasanja svi kandidati za članstvo, kao i prisutni gosti, zamole se da nakratko napuste prostoriju (minutu-dvije) kako bi se glasanje obavilo. Odmah nakon glasanja kandidati i gosti se pozivaju natrag i rezultat glasanja se objavljuje.