U ponedjeljak, 17. prosinca 2018. godine, ćemo održati posljednji redovni sastanak Kluba Toastmastera Zagreb u ovoj godini. Nakon sastanka vas pozivamo na božićni domjenak u restoran ‘Magazinska klet’ na adresi Magazinska ulica 7, Zagreb. Molimo vas da svoj dolazak na domjenak najavite što prije na adresu našeg člana Nikole, odgovorom na njegov mail pod naslovom ‘Klub Toastmastera Zagreb I Agenda za sastanak 17.12.2018. + Božićni domjenak’ koji ste primili na svoju e-mail adresu. Prijave zaprimamo do srijede, 13.12.

U ponedjeljke, 24.12. (na Badnjak) i 31.12. (na Staru godinu) nećemo održati redovne sastanke iz očitih razloga – slavlja i boravka s našima obiteljima i najdražima. To ne znači da nam vi niste dragi – vidimo se u novoj 2019. godini ponovno 7. siječnja bolji, jači i odmorniji! Prije sastanka 7. siječnja ćemo održati izvanrednu skupštinu Kluba u 19 sati na kojoj ćemo diskutirati o planovima Kluba 2019. godinu, stoga koristimo priliku da vas pozovemo na nju sve naše članove kako bi bili upućeni i ravnopravno sudjelovali u upravljanju Klubom. Nakon nje, održat ćemo i prvi sastanak u novoj godini – na engleskom, kao i svaki prvi ponedjeljak u mjesecu.

Vidimo se 17. prosinca na starom mjestu u staro vrijeme – u 19:45 sati u dvorani LIDL Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta u Zagrebu. Nakon sastanka se selimo u restoran ‘Magazinska klet’.