Sastanak je započeo uz vesele tonove glazbene kulise koju je prije početka sastanka vještim izborom glazbe puštao naš Karlo Smojver. Tako smo uz rokerske tonove Lenny Kravitza i ostalih započeli naš zadnji sastanak u ovom sastavu Izvršnog odbora. Karlo je za Dianu pustio nekad „popularni hit“ koji otprilike glasi ovako: „Volim piti, volim piti, volim piti i ljubiti…tana, na, na nana na…“.

Voditelj današnjeg sastanka i ujedno još koju minutu predsjednik Izvršnog odbora bio je Vedran Koruga koji je sa suzom u oku i velikim osmjehom na licu (znam Vedrane osjećaji se miješaju;-)) objavio da će osim uobičajenog tijeka sastanka danas biti izabrani članovi novog Izvršnog odbora (IO) koji su svoje kandidature slali mailom do današnjeg datuma 18.06. Tko li su ti novi „foteljaši“?

Među nama je od samog početka sastanka bio i potencijalni novi član Kluba Berislav Mlikota koji je nestrpljivo čekao da i službeno postane članom. Došao je i taj trenutak i nakon pet minutne neizvjesnosti tijekom koje je izvršeno glasovanje za primitak Berislava, novi član je jednoglasno primljen. Berislave sretno i ugodan ostanak u Klubu!

Riječ dana danas je predstavio Karlo Smojver u ulozi gramatičara. Riječ dana se već par sastanaka bira i objašnjava na način da se osim njezine upotrebe objasne i gramatički savjeti vezani uz tu riječ. Tako je Karlo izabrao odličnu riječ koja često izaziva nedoumice u pisanju i čitanju prilikom njezina stavljanja u određeni padež. Radi se o riječi zadatak. Tako nam je Karlo lijepo objasnio i napisao ZADATAK + I = ZADATCI/ZADACI. Tu se dešava jedna od glasovnih promjena, a riječ se može pisati i čitati na oba gore napisana načina. Međutim, prilikom čitanja bolje je upotrijebiti zadaci jer se zadatci jednostavno teže izgovara.

Voditelj današnjih tema za okruglim stolom bio je iskusni savjetnik i pisac knjige o zavođenju Vedran Kren. On je Brunu upitao što bi poduzeo da imaš jedan mjesec da pronađeš curu?. Siniša je odgovorio na pitanje koje je najneobičnije mjesto na kojem si upoznao djevojku?. Ja sam također dobila pitanje gdje bih upoznala svog budućeg dečka?. Matea je dala zanimljiv odgovor na pitanje što misliš o upoznavanju preko društvenih mreža? i zaslužila titulu najboljeg govornika u današnjim temama za okruglim stolom. Vedrane vjerujem da si i ti zadovoljan odgovorima, aaa ukoliko nisi vjerujem da ćeš nas uspješno savjetovati.

Glavni ocjenjivač današnjeg sastanka je po prvi puta u ovoj ulozi bio Tomislav Mikulin. On je predstavio članove svog „benda“. Tako je za „bubnjevima, ups za štopericom“ u ulozi mjerača vremena kako Tomislav simpatično kaže bio također premijerno Đuro Kladarić. Poštapalice je brojala moja malenkost, a gramatičar je bio Karlo. Danas smo imali dva govornika. Kako svi, u svakom trenutku i u svim fazama života zaslužujemo drugu priliku govorio je Siniša Latinović. Možda je ta nova prilika za okretanjem druge (bolje i ljepše) stranice našeg života upravo druženje u ovom Klubu:-). To je ujedno bio i Sinišin zadnji govor iz priručnika Competent Comunicator (CC). Siniši je zasluženo čestitao voditelj današnjeg sastanka i predsjednik Kluba Vedran. Vedran je ujedno potaknuo Sinišu da počne ispunjavati projekte iz slijedećeg priručnika. Zato, punim jedrima naprijed! Zaista si pokazao izuzetne govorničke vještine, bar koliko sam ja u ovih par mjeseci druženja u Klubu mogla zamijetiti. Matea Mihljević je održala zanimljiv govor pod naslovom S&M. Ne, ne nije greška u pisanju, ne radi se o M&M bombonima; već o sastancima i menadžerima (S&M). Mislim da je Matea izuzetno napredovala u izvođenju svojih govora. Naime, danas je jedna od mojih uloga bila i brojač poštapalica. Jedna od „boljki“ svih govornika je upravo česta upotreba istih. Matea se danas izuzetno trudila da ih svede na minimum i mislim da je u tome uspjela. Bravo Matea!

Došao je i taj trenutak izbora novih članova Izvršnog odbora (IO). Jednoglasno su prihvaćene sve kandidature. Dosadašnji predsjednik Kluba Vedran Koruga čestitao je svima i predao predsjedanje novom predsjedniku Siniši Latinoviću. Obzirom da slika govori više od riječi; naš IO u narednih šest mjeseci biti će u ovom sastavu:

IMG_0965 (1)IMG_0967

Eee pa puno pametnih odluka dragi naši foteljaši, iliti članovi IO! Moja uloga u IO, je uloga tajnice pa vjerujem da ćemo se lijepo družiti i dopisivati na blogu Kluba. Što li su još moji zadaci/zadatci, da mi je znati??? Mislim da ću sve doznati naknadno…Ni sama ne znam u što sam se uvaljala;-)…. Pozdravi od Kristine M.